nem rossz. de ujra visszakéne térni az alapvető kérdésre. telefonálni akarsz? akkor _telefont_ vegyél. zentét akarsz hallgatni? akkor _mp3playert_.
miért??? (mert ugye az átlag sg forumozo megkérdené: dehát épp az a lényeg hogy egybe van és igy nem kell két dolgot is venni)
1. hát azért mert ezt fogják legelöször ellopni töled
2. állandoan csak arra fogsz figyelni hogy vigyázz rá, közbe egy 10.000 forintos telo is megteszi (én 7k ért vettem nokia 6021-est tökéletesen megfelel a célnak) valamint mp3 playert is kapsz zsirjot pl. a creative-nak van az a pici kocka mp3 lejátszoja.
én pl sose értettem minek kell 40gigás vinyo egy rohatt mp3 lejátszoba, 512, vagy max 1024 mbyte böven elég hisz amennyi idö alatt te megunod azt a rengeteg számot amit felraktál 512-re annyi idö alatt már rég ki is jött egy rakás uj szám amit raknál fel ujra, kicserélve a régieket, és igy mindig lesz elég hely.
ez viszont, állitom a fenti árkombináció legalább 2x ese hanem többszörösébe fog kerülni. annak ellenére hogy tényleg vagány jo kis telo én nem vennék ilyet az tuti.