Szerintem (bár hótrészegen jöttem haza) jócskán idejétmúlt a FAT-en balhézni, mivel akárhány fél van a vitában (perben), mindegyik tudja, hogy ma már (szinte) senki nem használ FAT-et. Aki új gépet vesz, mindenki (aki windózt is vesz mellé) NTFS-t használ. Aki meg linyukszos, az olyan, és végképp nem használ FAT-et, meg (bocs) hányik is tőle. Szal az a lényeg, hogy aki ma (_MA_) FAT-et gasznál, az szinte tuti azért teszi ezt, mert egy winyója (amit még mindíg használ) arra van formáázva és bafik űtalakítani valami értelmesebbre. Nemde? Dede. Na.
Szal szerintem teljesen mindegy, hogyan végződik ez a szabadalmi per (főleg, hogy tudjuk, hogyan végződött a macskás-mikorós), mivel egy olyan dologról szól, amit rég nem használ a többség.
Bocsi attól, aki még használja, de ez csak a hozzánemértést, vagy valami mélyebb szükségszerűséget tükröz. De a többségnek nem kell FAT.
Ééééééééééééésssss....... Programozok régi hardverre is (HS-3000/4M) (80386 proci), amit bizony DOS-ban köll kódolni, ha jót akar az ember; szal köll az a FATvagymi; én tom, milyen az.
De ha valaki erre szabadalmat kér (kap), akkor ki fogom találni, hogyan kerüljem ki, és kész.
Jó, kicsit elkerültem a témát, de (bocs) mondtam, hogy be vagyok mátyózva. Sry.
Na csá mindenkinek, rúgjatok be ugyanígy!