• totya4
    #14
    Winnie.

    Alapvetően a cím az, ami egy filmnél megtekintési ingert ad ha nem látott előzetest a polgár. A szex pedig, mint ügye egyetlen és mindenkiben jelen levő (ősi) legerősebb hajtóerő persze hogy érdekli az embereket.

    A szex nem alpári, alpári az, amikor sikeresnek titulálunk egy filmalkotást, holott az nem azt jelenti hogy jó volt, hanem hogy mennyien nézték meg, és ez különbség, az alpáriság abban rejlik hogy bele kell tenni a címbe hogy "szex" ahhoz, hogy menjenek az emberek megnézni. Nem én írtam ezt eredetileg egyébként, hanem "Emmegki", érdekes hogy őt nem szólod le. Én csak megerősítésül írtam, hogy igazad van komám.

    Nem a szex alpári, hanem az az alpári ahogyan pofánkba vágják mozifilm gyanánt. Helyesebben annak ígéretével valami bohóckodást.

    A gond ott van - kérdésedre reagálva - hogy a cikk nem emeli ki a két film ajnározása mellett hogy ehhez a pofánkba kell vágnia hogy szex.
    Ennek a következő állomása az lesz, hogy xy magyar film ekkor és ekkor lesz, aki megnézi a moziban, azt az előadás végén le....ják.