• mrzed001
    Miért is kell BP-re jönni?
    Nos én megyeszékhelyről jöttem, ami csak egyel rosszabb mint BP, de asszony kisvárosból. Ott annyira gyenge volt az oktatás, hogy szinte behozhatatlan hátránnyal indult, és ez máig kihat.
    Aztán szakosodásnál megint ott a gond, hogy olyan suli ott nincs, tehát irány a koli (ami szar, igénytelen ....).
    Aztán fősuli/egyetem után (közben) már melót kell keresni, meg albérletet (ez megint csak BP-en megoldható, máshol nehéz)
    Állás megint csak nagyrészt BP-en van, és ha már a felsőoktatással nem került fel az illető BP-re, akkor szinte lehetetlen (az ugyebár nem úgy megy, hogy felmegyek és rögtön van meló meg albérlet, meló nélkül albérletbe menni piszok rizikós, melót meg nehéz úgy találni hogy minden interjúra felutazik).

Szóval azért kell feljönni BP-re, hogy ezt a harcot a mi csemetéinknek már ne kelljen megvívniuk ....
    És ezért vagyok én mérges ezekre a festett(szőke)zöldekre. Az ő feladatuk ugyanez lenne, megvívni a csatákat előre a gyerekeink helyett a környezetért(élettérért). És pont ez az amit a legritkábban tesznek