• Rettenthető
    ""házikedvenc adó" kivetésének nem feltétele, hogy be legyen csipezve a kutya."

Dehogynem. Mert ha most csak úgy bevezetnék, akkor biztos, hogy rengeteg olyan retardált lenne, aki utcára tenné a kutyáját, macskáját; azonban így, hogy ellenőrízhető kitől van (mert azért a nyakörvet csak nem hagyná rajta, ha kilökné), már 2x is meggondolná.

"ottse az volt a problema, hogy a zsidokat megjeloltek, hanem amire a megjelolest hasznlatak."

Itt is pontosan ez a probléma, hogy mire használják...

"SZOGEZZUK MAR LE, HOGY AZ RFID AZ EGY AZONOSITO ES NEM TAROL ADATOT, NEM MEMORIA."

Ez valóban csak ennyit tud, bár ez is több, mint szeretném, de vajh, ha kötelezővé tennék, az már k. biztos, hogy nem ennyiben merülne ki a tudása.

"ettől csak az fél, aki a tilosban jár (asszony rájön hogy féllrek., vagy illegálisan lépi át a határt, vagy épp ott zserbózik ahol Kulcsár .... :pp), szóval ettől én miért kellene, hogy féljek??? Féljenek tőle a bűnözők :ppp"

Nem. Én nem járok tilosban, mégsem akarom, hogy ilyen implantáljanak belém. Ez egy olyan ösztönös félelem nálam, az ilyen cuccok ellen. Lehet, hogy Te szereted, ha még a wc-re is veled mennek, de valahogy engem rohadtul zavarna... és lehet nem figyelnek, de mégis úgy érezném - talán ostobaságom miatt - mintha 200-an velem tartanának.

A figyelő rendszerekről meg... Google