• assdf
    Teljesen egyetértünk. De engem speciel megnyugtat a tudat hogy a telefonom kikapcsolhatom,az igazolványaimat otthonhagyhatom,kimehetek a természetbe mindenféle ketyere nékül és nyugodtan élvezhetem a dolgokat.
    Egy belém ültetett csiptől viszont nem tudnék szabadulni, úgy érezném hogy állandó ellenörzés alatt vagyok.Mert még ha csak egy egy azonositó számot is tartalmaz egy ilyen csip és semmi mást, akkor is totálisan ellenörizhető vagy hogy hol jártál, melyik filmet nézted meg, hol vásároltál, mennyit és mit, utaztál e bkvn és igy tovább.Ez engem nyugtalanitana speciel. És ez csak egy alapfunkciójú csip lenne, egy azonositószámmal. Mi lenne még később ha ezek egyre fejletebbek lennének? Persze nem mondom hogy rosszra használnák, csak épp szinte semmibe se kerülne rosszra használni,tehát a lehetőség adott.Szóval nekem ennyit nem ér az az apró kényelem hogy nem kell félnem hogy otthonhagyom a tárcám.Inkább hagyjam otthon 10szer is a tárcám egye fene, de ne legyek totálisan ellenörizhető. Na mind1 ez az én véleményem lehet hogy valaki meg ezt szereti.