• Mice
    "Vajon azt hányan támogatnák, hogy a házi kedvencükbe kötelezően beültessenek egy chipet, csak hogy nyílván lehessen tartani, hogy hány kutya, vagy macska (és/vagy egyéb) van az országban. Aztán ha elvész, könnyebb megtalálni. Ha meg kivágják az utcára, akkor meg visszakeresni, hogy ki lökte ki és megbüntetni 500K HUF-ra...

Ez is milyen jó ötlet nem? Ki támogat?
    "

na ez már most is hasonlóan így van, csak max annyi difivel, hogy mivel nem ilyen olcsó még az állatos része olcsóbb a nyakörve/bolhanyakörvbe rakni, amúgy szerintem semmi gond nincs az ötlettel. én igenis büntetném azokat akik megveszik a kölyöknek kicsi korában, hogy milyen aranyos aztán első adandó alkalommal kivágják amint megnő. szerintem nem csak a gyerek felelőssége, hogy elképzelje, hogy mi lesz az állatból ha felnő, hanem a szülőké is.

a kedvenc adóval szemben meg vegyesek de nem teljesen elutasítóak az érzelmeim. senki sem szeret adókat fizetni, de amikor belelép az ember a "tankcsapdákba" akkor felmerül az emberben, hogy ha mára gazdája az állatnak lusta eltakarítani akkor miből lehetne ezt fizetni. pl. kutyaadóból... persze ez azokat a kutyatartókat biztos nem vigasztalja akik rendesen nevelik kedvenceiket, de engem se...