• Tinman #63
    Nagyítsátok ki a borítót... DÖBBENET!

    M.M. úgy fogja azt a kardot, mintha a Gyűrűk ura poszterről másolta volna Aragornt, közben azzal a jellegtelen tekintettel a szemémben... jeeez.
    Kristinna Loken sokminden másban biztos jó, de Rayne szerepére alkalmatlan... kissé Takahasi "Nagyahasi" leányka olyan arccal, mint egy átlag bolti eladó... ez nem, hogy vért szív, de a zacskós tejet is kilotyogtatná.
    Egy másik képen meg Rodrigez kisasszony büntet (aki a Lostban igyekszik megtanulni a színészet fortélyait több-kevesebb sikerrel). Ennek a nőnek is muszáj állandóan Z-kategóriás filmekben nyomulni? -költői kérdés volt.

    Én biztos egy nagyon rossz és gonosz ember vagyok, hogy csak flamelek itt ezerrel, de az ilyen szar filmeket akkor is írtani kell.
    A játékot végigvittem (sőt ;-) és bár kissé erősre sikeredett, de az a film már a képek alapján sem ér a nyomába.

    Na ez az a film aminél azt mondom, hogy kötelező letölteni valahonnan, mert aki ezért pénzt ad az egy milliomos őrült :-)

    Haxoror: Ha már az alsó kategóriás filmek szóba kerültek... lehet azt a műfajt is korrektül csinálni lsd The Rock-féle: Walking Tall (Emelt Fővel).

    IMDB: 5.9/10 ami egy ilyen filmnél nem rossz érték! Full csák norci és seagal ízű a film, de valahogy mégis sokkal szórakoztatóbb -ebben a kategóriában - mint az említett urak művei.