Portugál Labdarúgás
  • I3andy
    #60
    Angol lapértesülések szerint a Manchester United vezetői rendkívül bosszúsak Cristiano Ronaldo viselkedése miatt, ezért rövidesen felbontják szerződését, amelyet nemrég 2010-ig meghosszabbítottak. A szigetországi média úgy tudja, hogy a portugál klasszis szombati „szereplése” a döntő indok, de az illetésekeseknek az sem tetszik, hogy nyíltan hangoztatja, a Real Madridba akar igazolni.

    „Egyáltalán nem sajnálom Wayne Rooney-t, most csak az ünneplés érdekel” – mondta vasárnap Cristiano Ronaldo, aki ezzel a mondatával valószínűleg tovább dühítette a Manchester United játékosait és vezetőit.

    A lapok azzal vádolják Cristiano Ronaldót, hogy már az angol-portugál negyeddöntő előtt provokálta klubtársát, Wayne Rooney-t. A páros a második félidőben is összeakadt, amikor a szigetországi támadó megtaposta a földön fetrengő Ricardo Carvalhót. Angliában általános a vélemény, hogy a fiatal portugál reklamálása is közrejátszott a piros lap felmutatásához.

    Valószínű, hogy az angol szurkolók ezt nem bocsátják meg Cristiano Ronaldónak, talán még a MU-fanatikusok sem.

    A negyeddöntő előtti napokban egyébként a portugál csillag többször elmondta, hogy szívesen igazolna a Real Madridhoz, igaz ennek egyik feltétele lett volna, hogy Juan Miguel Villar Mirt válasszák elnöknek. Nos, vasárnap kiderült, Ramón Calderón lesz a spanyol elitklub főnöke, de a portugál csillag még a voksolás előtt nyilatkozott meglehetősen furcsán…

    Az angol újságírók kérdésére ugyanis tagadta, hogy érdekelné a madridi szerződés.
    „Csak annyit mondtam korábban, hogy kedvelem a Real Madridot. Azt azonban nem állítottam, hogy oda akarok most szerződni” – jelentette ki a szigetországi újságíróknak a manchesteri sztár.

    Nem sokkal később azonban a portugál lapok munkatársainak elismerte, már tárgyalásokat is folytatott a klubcseréről.

    „A világbajnokság után mindent elrendezek. Várjanak addig” – jegyezte meg honfitársainak Cristiano Ronaldo, aki ekkor még nem tudhatta, hogy szavait hamarosan lefordítják a portugál újságírók az angol kollégáknak.