Hát sajna vannak ilyen lányok akiket pénzelni kell :)
  • Livius
    #400
    Nekem ebben a témában olyan gondolataim vannak, hogy mintha az utóbbi 60 évben a férfiak és a nők közti érzelmek csak úgy egyszerűen teljesen elkurvultak volna, az azóta egyre jobb életkörülmények, szabadság, modern médiatartalmakkal együtt korrelálva/fejlődve.

    A példa kedvéért a 40-es vagy 50-es években amikor a világ televolt konfliktusokkal és szar volt (háború, forradalom, gazdasági csóróság stb) szerintem sokkal több érték volt ezekben a nő-férfi kapcsolatokban, és szép lassan a jelenlegi generációkban ez 99%-ra eltűnhetett. Pl egy háborús időszak kellős közepén amikor százezrével haltak a férfiak, vagy épp hurcolódtak el az emberek egy kis munkákra a nagy szovjetunióba évekre, akkor bizony teljesen más és szerintem sokkal tisztelettudóbb érzelmek fogalmazódhattak meg egy nő és egy férfi ismerkedésekor. Amikor tudatában lehet valaki annak, hogy a másik félt egyik napról a másikra csak úgy elveszítheti a világégésben (még akkor is ha pl csak ismerkedési szinten vannak), azért az teljesen más érzelmeken alapuló ismerkedéseket eredményezhetett.

    A példa kedvéért, ma a trend az hogy százával lehet küldeni a szerelmes leveleket bármiféle társkereső oldalakon, vagy akár direktbe a facebookon olyan nőknek, akik mondjuk tetszenek nekünk. Ezekre persze pozitív és kölcsönös szimpátiát alátámasztó válasz a töredékétől jön. Ez, annak idején gyanítom nem így lett volna, amikor egy nő körülötte csak azt látja, hogy fogynak a férfiak, és a barátnői, szülei, szomszédjai sorra gyászolnak valakit, vagy épp tombolnak a szomorúságban egy férfi hozzátartozójuk bizonytalan távolléte miatt.
    Utoljára szerkesztette: Livius, 2019.06.25. 22:01:23