PSP vs NDS vs GBA SP
  • 5c0rp330n
    #206
    nem fogok elvakultan a psp mellé állni, szánalmasnak tartom az "én apukám erősebb" hangnemű vitát a psp vs ds-ről, teljesen értelmetlen, teljesen más kategória. ds inkább casual cucc, azok veszik a leginkább, akik a wii-t, vagyis akiknek amúgy közük nincs a konzolokhoz, csak ráharaptak mert poénos a cucc, psp-t inkább azok veszik, akik ps3-at vennének "nagykonzol"-ból: hc gamerek leginkább, akik ismerték a ps2-t is.
    egyébként meg ha már eladási mutatókkal jössz, nem a másfél hónapokkal ezelőtti eladási adatokat kéne mutogatni, hanem a legutóbbiakat:
    japán-múlt hét:
    Nintendo DS Lite - 79,370
    PSP - 77,933
    Wii - 74,544
    PlayStation 3 - 34,363
    PlayStation 2 - 11,364
    Xbox 360 - 4,296

    igen, a psp lehagyta a wii-t és a ds-től is lepkefingnyira maradt le, inkább ezen kehet elgondolkozni, hogy miért lehet, amikor eddig olyan masszív nintendo uralom volt. eladási mutatókkal egyébként is full idiótizmus jönni, attól, hogy valamit sokan vesznek, még nem jó. sokmillió légy szereti a szart, mégsem olyan jó az. maximum nyugtatásnak jó, hogy "nem én voltam legalább az egyedüli barom aki ilyen szart vett" jó, vagy azok verhetik rá, akik tömegbuzik akarnak lenni. (lásd: ipod-divatbuzik) magasan szarok az eladási mutatókra, nem akarok a tömeghez tartozni.