• berczy #31526
    Szia!

Hát, én nem SE-el használom, úgyhogy csak korlátozottan tudok segíteni.
    Nekem nem fagyott, csak nem akarta importálni a scenery-ket, de olvastam más fórumon, hogy létre kell hozni a főkönyvtárán belül egy ...\BGL\X könyvtárat, hogy ide tegye a cache bgl-eket. Nem is értem miért nem hozza létre, de mindegy.

Amúgy miért nem ismertem én eddig ezt az Air Haulert... :D Óriási progi.

@Hypo mester: Nagyon köszönöm az ajánlatot,k asszem megtaláltam, amit kerestem.
    Kcisit mondjuk szöszölni kellet, ill. kutatni, hogy a small airfield-eket is észrevegye, mert alapból a legtöbb OZx reptér nem AFCAD-os, ezért nem érzékeli reptérként, de van a fórumon egy olyan kieg, ami direkt megcsinálja választhatónak ezeket. Így már óriási, egy valag melót, útvononalat generál. Bár furi, hogy nem lehet kiválasztani, hogy mivel kezdjek, mármint milyen géppel. Persze Carriert kezdtem, de ott csak default cCessna van, az meg... Na sebaj, írták, hogy gyorsan el kell adni, importálni egy custom gépet és már megy is. Pár company-t már elkezdtem tesztelés céljából, csak nem kerek még milyen gépnél állapodjak meg kezdésnek. Egyelőre A2A Cherokee-val nyomom, meglátom hogyan muzsikál. Bár sajna, a default eladása és új gép vétele után mínuszban lesz az egyenleg, de néhány meló, és már pluszban is van a kassza. :)
    Nagyon agyalok még, hogy újrakezdem Wilgával, csak kíváncsiság kedéért. :) Vagy egy Ancsával: :)

Egyébként eszméletlen milyen kidolgozott scenery-ket csinál ez az OZx csapat. Szállok le egy partmenti kis szgeten és látom, hogy a parton ott nyomul egy tortuga... :D
    Bár érdekes, hogy a hajóroncsokat nem találom meg. Vannak emberek, kocsik a parton, ill. vitorlások ott, ahol a roncsnak lennie kellene, de maga a roncsok nincsenek a helyükön. Na sebaj, ez a legkevesebb. :)

Szóval @Hypo, nagyon köszönöm az ötleteket, asszem elleszek egy jó darabig itt, Ausztrália+Új Zéland kombón. :)))
    Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.11.30. 11:00:07