• DummyBoy
    Leteszteltem, nagyképűen felraktam mindent Ultra high-ra meg minden ... és ... izé ... érdekes volt ... De nem az a látvány mint amit a videókon láttunk ...

Utánna kicsit beletúrtam a lelki világába, minden létező csúszkát maxra húztam ... ééés ... Nincs AA ... villognak a textúrák, az árnyékok, minden épület, tereptárgy fekete az első nézetváltásig, stb ...

Kipróbáltam más gépekkel, erre 3D cockpit esetén a műszerfalon kívül minden fekete, stb ... De összességében még a full settings sem volt igazán az a látvány amit vártam ...

A legjobban az alváz + 4 kerék típusú autók tetszettek ... forgalom az volt, ok ... de egyszer csak eltüntek az "autók" stb ...

Valamint 3D cockpit esetén nem igazán engedett mindent klikkelni ... lehet hogy azért mert Easy-re volt állítva a flight model, nemtom ... de érdekes volt ... aszittem full clickable a cockpit ...

Szóval kiváncsi leszek rá majd a teljes verzióban ... A szimulátor részéről annyit nem tudok mondani, nem értek hozzá, csak ismerkedem velük :)