• Jojoaction
    Hát elég nagyot csalódtam a gaméval kapcs. A configom egy laptop, 1,6-os Pentium M, 1GB RAM, 128MB ATI mobility radeonnal. Hát nem vártam 20fps-t, de azért az elég fura, hogyha beállítom kb. közepesre az értékeket, kapok úgy 6-10 fps-t földközelben autogen nélkül!!! A textúrákat viszont automatikusan leveszi "rondára" ha kicsi az fps!!! Ezt rühellem. Nem értem miért van minimumnak 32MB-os!!!!! kártya megadva, ha még egy 128-ason SEM szépek a textúrák, illetve valószínűleg video mem hiány miatt automatikusan lejjebb állítja menet közben. A 2004-hez képest így ronda!!!! Nem hiszem hogy ennyivel több textúra lenne alatta, mint a 2004-ben, ami viszont szép ehhez képest a gépemen!!!! Valami megoldást tudnátok esetleg, hogy legalább szép legyen, és menjen úgy 10 fps körül? Valami trükk vagy peccs??? Persze álmodik a nyomor, mi? Majd jobb vasam lesz. Szerintetek, ha tennék bele még 1GB ram-ot, akkor mi változna. Gondolom rövidebb lenne a töltési idő, meg talán a textúrákat sem venné vissza menet közben?