• Tinman #12
    Öregebb vagyok, mint gondolnád, csak már egyre inkább nem hiszek abban amit "írnak".

    Nem értem miért érez valaki kényszert magában, hogy romboljon, feltünjön, (a híradóban amint lesittelik 2 évre) vagy éppen elindítsa a pasziánszt a gépemen.

    ddfg: Mik azok a különböző okok? Ha én vírusokat, trójai programokat tudnék írni mit érek el vele? Letöltöm a szomszéd gépéről, hogy éppen kivel kefélt?
    Megszerzem a bankártyakódját? Ugyan már... ha 200 ft-ot emel le valaki azonnal kapom az sms-t a telómra és 1 perc múlva használhatatlan a kártya. Limit is be van állítva... nem nagyon tudna megvágni a csóka.

    Spam? Miről beszéltek? Már a legalapabb RÉGI progik is spamszűréssel vannak felvértezve. Ezer éve nem kaptam kéretlen reklámlevelet max a hülye t-com küldi az ajánlatait.

    Férgek, hátsó ajtók? 1 szoftveres, 1 hardveres tűzfal és csak akkor vagyok a neten ha tényleg kell... kicsit unalmas már ez a vírus téma.
    Biztos most is tele vagyok kémprogival és vírussal, de mégis tökéletesen megy a gépem és még mindig nem kaptam sms-t, hogy eltűnt a pénzem vagy a nevemben az e-bay-en autót vettek volna.

    Tudjátok amíg az allítólagos spammerek a gépemet "botnetbe kapcsolják", de ezt úgy teszik, hogy a forgalmazásom 1 byte-al sem nő és minden remekül szalad addig csinálhatják bátran...