• Reznor
    HI!

Na hát itt aztán most sokmindent láttam, ami nem piskóta. Néhány hozzászólás ami csak egy véleménynek tekinthető, nem többnek...

A vistával kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy nem tetszik a látott képek alapján. Persze én az XP-vel is így voltam, aztán tök simán megszoktam. Abban viszont egyetrétek az egyik felszólalóval, hogy először inkább a biztonság legyen a fontosabb dolog az MS-nek, mint az, hogy legyen átlátszó és forgatható ablak. Persze szép az, hogy átlátszik az ablak, de nálam inkább az oprendszer stabilitása és biztonsága a mérvadó. Ha ez megvan kifogástalanul, akkor nekem aztán tökmindegy, hogy átlátszik vagy sem. Utána már tőlem azt fejlesztenek rajta amit akarnak.

EQU hozzászólásaira reagálva:
    Én nem nagyon értettem, hogy miről beszéltél az eddigiekben, de ez biztosan csak azért van, mert sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkezel és profibban értessz a rendszerekhez mint én vagy bárki más. Azonban ha gyenge a gép, és valaki tényleg nagy számításigényű feladatokat akar elvégeztetni minél kisebb idő alatt, annak azt ajánlanám, hogy ne PC-t vegyen, ne mac-et hanem SUN-t esetlegesen DEC Alpha-t, vagy ha nem elég akkor vegyen egy mainframe-et. Nem kerülhet olyan sokba. Egy gép árából kijön max vagy 2 lakótelep. Igaz biztosan melegszik is egy ilyen rendszer, de legalább amit a pc-d 1 hónapig számol, az lemegy kb 1 perc alatt vagy valami hasonló idő alatt... :)

Remélem, hogy senkit sem bántottam meg, s mégegyszer hangsúlyozom, hogy EZ CSAK EGY VÉLEMÉNY, nem több!

üdv: Rez