• BiroAndras
    "Bocs hogy beleszólok, de az 500-as cerka max akkor lehetett csúcs amikor a W2K megjelent az XP megjelenésekor már aligha."

Akkor vagy te maradtál le az XP-ről, vagy én a HW fejlesztéssel. Én határozottan emléxem, hogy 500-as cerkára raktam fel először az XP-t. Még meg is van az a gép, most letöltésre használom. Az XP vígan elfutkároz rajta, de sajnos a BCDC-nek már kevés. Közben 3 évig az öcsém használta játékra (dettó XP).
    Ja, és erre a gépre felnyomtam a Vista bétát is, és tökéletesen ment. Csak azért nem hagytam fent, mert az UltraVNC nem müxik rajta.

"Az pedig hogy "eldöcörög" az adott OS verzió egy vason, nem jelenti azt hogy normálisan használható is."

Mint mondtam, ha lecsupaszítod az XP-t, akkor használható PII 166MHz-en is, 128MB RAM-mal! És ez nem tesztgép, hanem ezen dolgoznak!
    De az előző melóhelyemen eredetileg nekem is PII 200MHz volt, és Win2K-val vígan tudtam dolgozni meg netezni.

"Nem hiszem hogy szivesen ajánlanád pl egy kezdőnek hogy ilyen mazó dolgokkal próbálkozzon mint WinXP PIII-500 MHz vason."

Aki most vesz gépet, annak nem ajánlanám. De akinek ez van, és nem akar játszani, annak nem létszükséglet a gépcsere.