prezideente#151
Igen!
Ha már itt tartunk megjött idéző úr és megint csak a mondatok felét emeli ki.
"Mac OS X alá a játékok 65-75%át átírják "
"Mac OS X alá a játékok 65-75%át átírják és ez tapasztalat, napmint nap látok Machintost és amúgy windows alatt sincs meg minden játék mert ha valaki minden játékot és méghozzá hamar akar élvezni akkor konzolt vesz mert pl ott a gta sa majdnem 1 évvel előbb jött ki ps2re mint winre"
talán ha ezt emelted volna ki akkor mondhatnád h hülye vagyok, de mivel azt írtam h tapasztalat ez nagyjánól azt jelenti h észrevétel. És ez azt jelenti hogy pl amilyen játékokkal én játszok annak pl a 80%-a megvan OS X alatt.
És pl nem csak azt írtam h szép. Többek közt azt is hogy a társaihoz képest iszonyatosan keveset eszik. Ezek mellett jelenleg IBM Power proci van benne és így egy 2GHZ-es G5 annyit teljesít mint egy 3GHz-es P4 és ezt még te se tudod megcáfolni.
És emellett a teljesítmény mellett eszik össz 150 Wattot ami megint csak alacsonynak mondható mert a barátom 2800+-os amd-s gépe eszik 400 Wattot.
Ezen kívül meg szép is. De ha olyan nagy szakértő vagy meg proffesszionális windowsos akkor várj csak a vistára én nem fogok és használj izom pc-t űberhangos p4-gyel meg 450 Wattos táppal sok sikert.
(poénból megjegyezném h az iMac nem használ vízhűtést csak a power mac amiben meg össz 4 mag van és olyan erős h beszarsz annak kell vízhűtés de még úgy is kevesebbet eszik mint egy vele azonos kapacitású pc és sokkal halkabb is meg kisebb és szintén szebb... ezek szerint azért mégsem vagy olyan tájékozott... még h az imac vízhűtést használ? már belülről is láttam és hidd el nincs benne vízhűtés de ha nem hiszed akkor íme 1 link: iMac G5 bleülről(mint láthatod balülről is szebb mint egy pc) ... és az OS Xhez alig kell pl segédprogi mint a cdíró az iWorköt adják hozzá és a többi és a többi)
És hogy kicsit érezd azt hogy hogy válaszolsz tessék:
"és újra osztja"
már neharagudj de ez akkora marhaság hogy az már égés
"és nagyságrendekkel"
hogy te milyen félreinformált vagy
"ez a hozzáértőknél"
erre már megjegyzést se teszek már ne haragudj.
--
Amúgy kicsit utánnanéztem annak a statisztikának és télleg nem darabszámra muatták hanem egész más megközelítésből de a windows ott csak 30%ot kapott.
És a nagyságrendekről annyit hogy elismerem h a MS nő meg dagad, de a windows már pc-ken legalábbis az utóbbi 5 évben folyamatos hanyatlást mutat.
És az hogy szrvereken a windows a legnépszerűbb az tudod hogy mit jelent? ha már a számoknál járunk.
Azt jelenti hogy több a windowsos szerver mint bármilyen más
vagyis:
ha pl a windowsnak mondjuk van 25%(nem néztem utána a konkrét számoknak csak példaszerűen mondom) akkor lehet hogy pl a solarisé 20% a linuxé 10% az irixé 15% és a többi... ez nem azt jelenti hogy windows több van mint a többi együtt véve, csak neki több van mint bárki másnak ha már matekozni akarsz és meg akarod mutatni h mennyire szakértő vagy...
de azért hogy az iMac vízhűtést használ azért ez durva...
Amúgy nem akarok veled vitatkozni bármin is mert úgy is csak idézgetsz és elmondod indoklás nélkül hogy milyen hülye vagyok..
mint már mondtam nem tehetek róla hogy te ezt élvezed...
Az okos enged alapon nem érdekel hogy mit használsz vagy mit gondolsz tedd amit akarsz...
"Az az igazi tudás ha tudod mit tudsz és mit nem" /Konfúciusz/
"Addig lesznek háborúk a földön amíg lesznek vágóhidak" /Gandi/
Próbáld megfejteni a bennük rejlő mély igazságot és lehetőleg próbáld meg nem meg cáfolni mert ezt a két bölcseletet két nagyon nagyon bölcs ember fogalmazt meg akiket nincs jogod megkérdőjelezni(ja és lehetőleg ne idézz részleteket belőlük mert ez olyan mint hogy a verset se rakhatod össze idézett sorokból)