• Highw@yPos.
    Ez dedurva!

Csak az a baj, hogy ezzel leégetnek minket magyarokat-feltéve, hogy ezzel játszik valaki külföldről is-.... és még az OM támogatja.

Ne haragudjatok, de egy Sid Meier's Gettysburg-t hamarabb fognak jáccani az amcsik , vagy bárki mint ezt. A körökre osztással még nem is lenne baj, mert anno Panzer General 1-2-t vagy 5X végig nyomtam, de az kb. 10 éve volt, és ez a játék grafikailag azokba az időkbe való.

Ne haragudj te se kedves Bulcsú, de azért 2006-ban, amikor már minden gépben giga RAM van, és turbó Graf. kártyák, akkor azért nem azt akarom látni, hogy 20 poligonból álló lovacskák puffogtatják a a 10 poligonból álló huszárokat.
    Nem aza fajta játékos vagyok, aki a grafikát részesíti előnyben, de van 1 alsó szint , aminél lejjebb nem adom. LAN-on rengeteget játszunk Warcraft3 TFT- vel (asszem 4 éves gamma), C&C Generals:ZH (3 éves gamma) és a grafikával semmi bajunk sincs. Nekem ez az alsó szint, ha nem nosztalgiázni akarok old gamékkal.
    Én csak azt akarom kihangsúlyozni, hogy 2006-ban , mégha nem is a graffal akarjátok a vásárlókat/ingyenes letöltőket/ elkápráztatni, hanem a jó játékmenettel, akkor legalább egy DirectX 7-8 as szintet meg kéne ütni...szerintem.

A látogatók 50%-a szerintem le se szedi a gammát mégha ingyenes is, ha megnézi a képeket.