Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • red bull
    Letöltöttem a FAQ-ban lévő 60%-os mentést, amibe volt egy XLive mappa és egy user_e0000097584a67b2 nevű mappa, nah most az XLive mappát bemásoltam a C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\Microsoft mappába a másikat pedig a C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames mappába.

Jó amikor ezeket megcsinántam akkor a linkelt leírt módszer alapján elkezdtem megcsinálni a következőket:
    "hkey_classes_root/software/microsoft/xlive-n belül kell a Default_profile-t átírni a következõképpen:
    Ha a user mappa nevében levõ karaktersorozat
    user_e000006271902ace, akkor: ce 2a 90 71 62 00 00 e0.
    Tehát a régi mentésed mappájának a nevében levõ karaktersorozatot kell beleszerkeszteni a registrybe."

Tehát bemásoltam a user_e0000097584a67b2 nevű mappának a karaktersorozatát azaz: B2 67 4A 58 97 00 00 E0 -t a Default_Profile nevű regedit fájl ba.

De a nagy probléma hogy a játék New Game-t kezd mindig és ha meg beakarom tölteni a mentést akkor meg azt irja hogy nem találja vagy valami ilyesmi.

Remélem tud valaki segíteni, és előre is köszönöm.

U.i.: #39448: Elolvastam a FAQ-t csak eddigis ugyanez a problémám volt, és nem akartam ilyen részletesen leirni.