Egy pár külföldivel játszottam Hangman's noose játékot a délelőtt folyamán. Helikopterrel, úgy ahogy kell, eljuttattuk Petrovic-t biztonságban a megadott helyszínre, bár az egyik társunk hátramaradt, ezért be kellett várnunk őt. Miközben vártunk, az egyik társam elkezdett elénk spawnolgatni embereket, akik megölésekor, fejenként kb 5-10 db pénzköteget hagytam maguk után, amik egyenként 5000$-et adtak. Az egyik ezalatt a röpke pillanat alatt összegyűjtött 1 milliót.
Innentől változott meg a véleményem az egész multiplayeres társadalomról. Most már nem tudom tisztelhetem-e igazából azt a 10-es rangú egyént, akivel küzdeni fogok. Mert lehet, hogy pl jól játszik, de csít nélkül 2-es rangnál sem járna. 9-es szintű vagyok, de igazából most vesztek el az ambícióim, hogy tovább küzdjek, mert úgy látszik tulajdonképp semmi értelme sem lenne. Csak én hinném el szinte, hogy igen, tisztességesen, csít nélkül értem el mindent, amit el lehet érni a játékban.
Ezután már pl azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy pl LIVE achievementeket is egyesek tudnak akár egy gombnyomásra feloldani, vagy tetszőleges G pontokat beírogatni maguknak.
Kár az egészért pedig nagyon. :/
Más multis játékokban is lehet akár pár perc alatt max rangot elérni? Pl CoD: MW, vagy hasonló játékokban?