Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Ragnar360
    A játék végett érdemes beruházni konzolra én azt mondom.

Dávid , az irányitás krvajó ...azt tanácsolom ,hogy 360-at vegyél ,ha veszel mégiscsak konzolt , nekem PC után pikk -pakk ment az irányitás ...az Xbox 360 joy-a nagyon kézreálló ésé kényelmes , tökéletes.

Sajna a PS3-as kontrollerről ezt nem tudnám elmondani (több embertől hallottam , akinek pl mindkét konzolja van) , sokkal szarabb a fogása , kialakitása , gombelrendezése ....ja és nem rezeg (jelenleg még nemhozták ki a Dual shock 3 as yot ami már képes rezegni) , ez utóbbi hidd el fontos tényező , hozzádob a hangulathoz eléggé .
    Tegnap Gears of War -t nyomjuk és már annyira le volt merülve a joy ,h nem rezgett , lusta voltam felkelni és rárakni a töltőre (play & charge kit) és rohadt szar volt igy mégiscsak ráraktam .

Azt tudom tanácsolni ,hogy ha teheted vegyél egy Xbox360-at , pl PREMIUM -ot , kb 75e Ft-ért megkapod. (vinyó , vezetéknélkuli joy , headset + mostanába jár hozzá ajándék játék v vmi) .
    Nemtudom ,h milyen tv-d van , de egy 82cm -es HD nem ártana , 140-150k ért vannak jók! Vagy ha esetleg nagyobb képernyős TFT moncsid van még az is elmegy.

Üdv. Ragnar :)