Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Macccy
    a) A Graphic Settings korlátozás kiiktatása:
    Csinálsz egy parancsikont a LaunchGTAIV fájlról, nem tudom XP alatt miről csinál, szerintem alapból ott se arról, ezért mondom, hogy CSINÁLSZ ... a parancsikonra jobb katt (balkezeseknek ball katt) > Tulajdonságok (Properties) > Parancsikon fül (Shortcut) > a felső szerkeszthető mező (Cél vagy Destination) végére a kurzort, majd a " jel után előbb egy SZÓKÖZT kell tenni, aztán tegyétek be oda ezt: -norestriction -nomemrestrict > OK ...
    Sajnos muszály sokak kedvéért óvodásan leírni úgy látszik ...

b) Independence FM:
    A játék Readme file-jában még azok akik esetleg nem vették meg, azok is megtalálják a pontos helyet, hova kell tenni az mp3 -akat. Aki megvette a füzetekben is keresheti. Valószínűleg nem véletlenül van úgy írva ahogy, az elérési utat a játék lehet tényleg csak az ékezet nélküli, angol ABC -sen írt felhasználó neveknél látja helyesen. Nálam a windows is angol nyelvű, felhasználó nevet géppel dolgozó ember amúgy sem ad meg ékezettel (!!), tanácsolom, hogy akinek nem jó próbálja meg egy új felhasználói fiókkal! Utána már csak a játékban kell az Audio beállításokban Complete Scan -t nyomni, pöcsöl vele kicsit és kész ...

c) Live!:
    Nem tetszik, de akinek sok eredeti játéka van és szeret neten játszani, netán ostoba amerikai, annak jól jön és különben is ez a jövő, konzolon és PC -n egyaránt. El kell fogadni. Akinek nem megy a regisztrálás a FAQ-ban található Fake Name Generatorral se angol földi névvel, annál valami más probléma lehet, őrájuk nem vonatkozik a következő ... Aki viszont lusta 2 percet tölteni, akár a 30 perces telepítés alatt azzal, hogy készítsen egy accountot, majd párosítsa egy RGSC accounttal (ami szintén Fake adatos legyen, csak a saját e-mail címeteket adjátok meg valóságosnak értelemszerűen!) az tényleg - ahogyan már páran fogalmaztak korábban és megértem őket - húzza le magát a WC -n! És ne itt szidja a játékot, mert azzal csak generálódnak a további "bizonytalan vagyok, megvegyem a játékot?" , az "annyi rosszat olvastam a regisztrációról" és a "lusta vagyok visszaolvasni a több száz panasz közt" kezdetű hozzászólások.

d) Textúra hibák:
    Itt csak az eddigi bejelentésekre tudok mutatni, legyetek türelmesek, gondolom hogy szar lehet ha hibásak a textúrák, vagy nagyon szaggat, ez a hiba ahogy láttam főleg az ATi tualjdonosokat érinti, holnap kipróbálom a szomszéd srác 3870 -esén is. Nekem a Ge8600GTS 256MB annak ellenére, hogy már nem mai darab, de tisztességgel és folyamatos sebességgel viszi 1280x -ban. Aki esetleg nem tette fel a legújabb drivert ... dehát ez mondjuk mindenki számára egyértelmű gondolom ...

Ezekből a FAQ -ba is be kéne kerüljön a hasznos info, lécci, valaki ...