• slackface
    Hát jó lenne ismerni egy olyan gyereket aki tényleg benne van a hackerek under világában.
    De eddig sajnos nem sok olyan hírt hallottam,hogy ezt a bankot törték fel.. annak a nemzetbiztonsági hivatalába törtek be..stb stb.
    Volt ez az ipari kémünk aki nem is nagyon volt hacker..meg régen két 10-en éves akik egy előre megírt programmal betörtek az elenderhez.
    De sok olyan gyerekkel találkozok a neten akik álítólag mindenre képesek ..mondom jólvan.
    Én nem értek hozzá ezért is adtam egy párnak néhány exploitot C++ ben ,hogy segítsenek már a komponenseket beépíteni a programomba, ebben sajnos egyik sem tudott segíteni.
    Meg alap dolog egy normális keylogger ..amit egy ügyes fiú saját maga ír meg...de egy magyar származású program sincs sehól..semmilyen hack public oldalon.
    Én azért úgy gondolom,hogy vagy nagyon okosak azok a magyar fiúk és úgy elbújtak,hogy még a világukról sem tudnak vagy egyszerűen nem léteznek. De ha vannak... dobjanak egy mailt..mert örülnék nekik. :)