• Bucser
    Szeretem Pixart. (sőt minden filmjüket előbb utóbb megnézem) Viszont még nagyobb szenvedélyem az anime-k nézése. Valaki itt írta, hogy nem néz olyan filmet ahol a szereplő fél arcát eltakarja a szeme. Hmm érdekes megfogalmazás.. akkor a Szörny RT-t miért nézted meg? Vagy a berserk-et miért nem? tudtommal ott egyetlen ilyen szereplő van. Mégpedig a királylány.. dehát neki ott olyannak kell lennie.. (és nem is sokáig marad olyan:D) A Cikk hangvétele nem szerencsés. Túl sokat írt a szerző az amcsi dömpingről. Le kéne szoknia a kritikusoknak arról, hogy fikázza a mainstreamet a cikkben és egy kicsit elbeszélget a filmről is. A kritika szóljon Miyazaki nagyszerű filmjéről!!! és essen szó egy-2 mondatban arról, hogy mennyivel jobb volt mint a tucatfilmek többsége.

Egyébként elvakultságra jó példa édesanyám. Semmit nem néz meg amit rajzoltak, vagy éppen olyan szörnyek szerepelnek benne amik nem hasonlítanak emberre. (pl 1 SW részt sem látott) Mégis leültettem a Chihiro elé és a tokyo Godfathers elé és mindkettőt végignézte. A Tokyo Goddfathers végén még sírt is egy olyan ember aki élből úgy kezeli az animációs filmeket hogy gyerekeknek való!!!

Szóval Animeben is van szar c+-os sorozat (igen mindenki belefut egybe -egybe (lásd gundam seed destiny ami egy a+-os sorozat c+-osra sikerült folytatása:D)) De azért mert a retek szar Dragonball-t meg sailromoont sugárzott.. hát... ez van... viszont az A+-on a blue Gender vagy a Cowboy Bebop két igencsak erős sorozat amiket bármikor szívesen ajánlok bárkinek.

Elnézést a reklámért. de az elvakult fikázást nem szeretem csak tiszta vizet szerettem volna önteni a pohárba.