De nagyon hülyén csinálták, mert nekem pl. örültem, ha 600HP-m volt cuccoktól, mert amúgy egy fia pontot nem raktam vitality-re, viszont AID-del kismillió HP-m hosszú percekig, így egy-két pixelt SEM tudtak rajtam sebezni és innen már csak sétagalopp. Ami HP-m lett lev71-re, az csak cucc+minimális alkímia (sőt, soxor alkímia nélkül bezabáltam a komponenseket). Így nincs is értelme semminek, mert a meteorom bőven 11k felett sebez, overpoverezve 90k felett és ezt nem sok minden éli túl, de kettőt aztán végleg nem. Tök uncsi az egész, mert minél többem vannak, annák gyorsabban halnak meg.
Kipróbáltam az íjjászatot is, de azzal meg lassan lehet felhentelni az ellent, még az 5xlövéssel és a maxos íjjász skillekkel és sok class-os ultimate battlebow-val is.
Közelharcfegyók meg lószarra sem jók, mert elugrálnak, elfutnak. 1xűbb segbedurrantani őket egy jégviharral látótávból, vagy simán villámok az égből és csend.
Viszont a tegez a vállamon már class 121-es és kerek 14miláért vennék meg (35%-os árfolyamon) és még mondják, hogy nem érdemes stack-elni... :DDD
Érdemes az összes gyűrűfajtából tartani nálunk és azokat is stack-elni, illetve hordani amik a legjobbak és már szintben hordhatóak, a többit csak hurcolni. Ugyanez igaz varázslóbotokra is.