-
Caine #1424 NA, elkezdtem nyomni 1.4-el is, tapasztalatok lentebb.
Igyekszem nem spoilerezni, de azért csak óvatosan :)
- Alkímia: már nem lehet olyan brutál italokat főzni (lásd #1089) de azért egy tizes alchamyvel össze lehet hozni 70 körüli bónusz főtulajdonságot adó italokat. Azért eznem rossz :) (Ha érdekel valakit, szívesen csinálok egy alchemy guide-ot, elég rendesen végigpróbáltam mindenfélét)
- Sokkal kevesebb bónusz skillpont jár, így már sokkal reálisabb, meg kell nézni mire költöd a skillpontokat, bár ha megtanulsz mindenfélét a tanároktól és utána unlearnölöd ami nem kell , úgy lehet szerezni néhány bónuszt.
- A tárgyak továbbra is végtelenségig stackelhetők, de mostmár nő a szükséges szint a tárgyhoz, tehát ha túlturbózunk valamit, akkor nem lehet egy ideig használni
- A fegyverek sokkal nagyobbat sebeznek és a páncéloknak nagyobb a védettsége ezért nem kell mint az őrölt stackelni
- néhány új fegyver és páncél, új komponensek
- íjászat meagic kissé visszavéve. azért így is elég durva :)
- idáig még nem volt szerencsém a "stun lock" nevű bughoz, nem is nagyon ütnek le a monsták. ezt sikerült javítani.
- Néhány questet kijavítottak (pl. Sano Moon háza) de egy csomót még nem. Mondjuk még a közepénélsem járok, majd meglássuk.
- A varázslatok nem stackelődnek, tehát ha valamiből van 5 az nem lesz 5 szinttel magasabb, csak a magic boosterek növelik a szintjét
- a skillek csak a maximális 10. (magicnél 15.) szintig mehetnek, BÓNUSZT ADÓ TÁRGYAKKAL IS! így sokkal kisebb a jelentőssége a skillbonuszt adó tárgyaknak, de legalább nem lehet félisten varázslót csinálni, 78-as Necromancyval
- Nagyon nagy táp a teljes páncél szett. Most egy olyan armorom van (varázsló full plate-ben :D) ami 4000 körüli védelmet ad, de ha komplett akkor 6000 körül ...
- Néhány új boltos és NPC. Azt is meg merném kockáztatni, hogy új questek ,de lehet csak nem vettem észre őket első nekifutásra.
Szerintem valahogy így kellett volna kinéznie a játéknak első blikkre is (minusz buggolt questek). Jelenleg 47-es vagyok 25k körüli hp-val, 35k körüli manával és 6000 felett fizikai védelemmel. Az orkok nyilai meg se karcolnak :D (normalban nyomom)