Hammer And Sickle
  • Stanislav
    #34
    Időközben találkozunk a helyi bandafőnökkel,nála érdemes a "Smooth talk"-ot megnyomni,mivel majd az ő emberei is segitenek a konvoy-os küldetésben.
    A konvoy:
    Larry-vel érdemes célzott lövéssel kiszedni(nem az összes AP-t felhasználva)a kocsi mellett álló fegyverest,elég az is,ha eltalálja simán,csak felpiszkálásnak kell.Utána gyorsan balra huzódni strafe mozgással.Amikor az ablakhoz jön a másik kettő fegyveres,Larry aranyos gránátját kidobni az ablakon.Ezután már menni fog. Amikor végzel,figyelj nagyon valamire,csak a legszükségesebb dolgokat hozd el magaddal(max 100%-on legyél),és legyen nálad is,meg Larry-nél puska.

    Na,most jön a neheze.Ezt a küldetést nagyon sok load után tudtam megcsinálni,de van 1 működő taktikám rá.Larry ekkor már elvileg(ha van -15% AP snap shot skillje),akkor 3mat lő,ha nem 2őt.Larry-vel lőjünk rá 2x a hadnagy-ra akinek pisztolya van.Ha marad 3. lövés akkor a ház hátuljában lévő mesterlövészre költsük azt.Jómagunk a hadnagy melletti géppuskás emberkét lőjük le,de mindenképp critical sérülésre,különben ha csak heavy akkor táraz egyet,és nekünk annyi.Miután tuléltük az 1. kört,kilőni a tetőn lévő mesterlövészt,és lehetőleg egyre közelebb huzodni a garázs felé(azért,mert az egyik géppuskás kerül egyet,és hátba akar lőni minket,és ha sikerül neki,akkor szintén annyi),ha ez megvan,akkor folyamatosan hátrálni a teherauótól lefele,és puskákkal leszedni őket.Utána felszedni minden fegyvert amit feltudsz,és a pálya szélére menni és "Leave" gombot megnyomni.