"Nekem nincs pénzem házra, tehát lophatok. Ja, autóra sincs, szal hozok egyet. De nem éri meg hogy ezért büntessenek, hisz nem volt rá pénzem. Nyilván."
Ez ott sántít, hogy most többnyire programokról/multimédiáról volt szó, PL.: Ott van egy fejlesztői környezet, otthoni felhasználó gyakorolni akar vele egyedül, meg is venné, csak amikor meglátja az árát, az intenzívre kerül. Ha nekem kellene egy ház, de nem lenne rá pénzem, akkor gyűjtenék rá, ha tetszik egy jó játék, akkor gyűjtök rá, de, a házat előtte kívülről belülről megnézem, kérdezősködök a szomszédoktól, hogy milyen a környezet, leellenőriztetem szakemberrel, stb. Azonban egy játék esetében a demó NAGYON ritkán adja vissza a teljes játék minőségét, így a legtöbbször zsákbamacska, na az nem kell, köszönöm, ezért szedem le, aztán ha kiderül, hogy hosszútávon jó, akkor megveszem. (UT2004, BF2, Dio2, StarCraft, Red Alert 2, amik ebbe a kategóriába sorolhatók). Ja igen, BF2 + Kieg, 20k, csodálkoznak, hogy a legtöbb ember warezol egy ideig, ha a mimiálbér 57k (pontosan nem tudom), de mindegy, ami nekem tetszik és megéri, azt megveszem eredetiben, nekem így megfelel. Vannak olyan termékek is, amik viszont pont a másik oldal, mert már a cég biztosíték arra, hogy jó játék lesz, és a látott képek olvasott interjúk, videók elegek ahhoz, hogy megvegyem őket előrendelésbe (ES IV: Oblivion, UT2007, NWN2, Dragon Age, pl.). Na, peace.