• faz
    ha azok, akik "previewolták" és aztán nem vették meg nem tudták volna letölteni, akkor lehet hogy megvették volna.
    Ja, ezt hívják átverésnek, amit a kiadók követnek el.

Ez nem így hangzott el. Nem is ez volt a lényeg. Hanem az, hogy amit le tudsz tölteni azt nem veszed meg. Néha igen, egy-két ember, de a többség nem, bármit is mondasz. Remélem azért érthető volt a szövegem ha nem csak ezt a kis töredéket olvastad el.

A demós dologról meg annyit, hogy autót sem lopok azért, mert mondjuk csak egy részen vezethettem volna hogy kipróbáljam, de én az autópályán is ki akartam próbálni, meg sárban is. Másrészt meg mit vársz, adják le az egész filmet aztán várják hogy beülj? A demó meg nem a játékok után hónapokkal szokott megjelenni ha nem haragszol...

az is lehet, hogyha mindenki legálisan venne mindent akkor minden olcsóbb lenne
    Persze, persze... Inkább többet markolnának a kapzsi kiadók. Gondolod hogy neked adnák az extra haszont (luxusprofit, hogy aktuálisak legyünk :DD), mikor simán zsebre is vághatják?

Csak egy gondolat volt. Egyébként nem lehetetlen, mert ha nem töltenénk le semmit és nem is lehetne, akkor nem lenne artisjus, tudod-e?

Aki nem veszi meg, az akkor se venné ha bilincsbe vernék, ugyanins NINCS MIBŐL!

Nekem nincs pénzem házra, tehát lophatok. Ja, autóra sincs, szal hozok egyet. De nem éri meg hogy ezért büntessenek, hisz nem volt rá pénzem. Nyilván.