Tiberius B#564
Érdekes hova fajult a téma, nem tom kivel értsek egyet, de alapvetően nem hiszek a teremtésben, mint már mondta valaki: több kérdést vet fel, mint az evolúció.
HUmanEmber41st:
1. Mik azok a védák?
2. Honnan tudod, hogy több ezer évesek, ma már mindent lehet hamisítani.
Ezzel kapcsolatban vki említette az ufó-videókat, én már láttam olyat, amit vki egy sufniban vett fel, egy szegény kis állatról, aztán átvitte a gépre, és rendesen átdolgozta, később, ha jól emlékszem azt is leírja hogy csinálta, nagyon életszerű volt.
MA már minden hamisítható.
Szerintem egyébként sűrűn begurultok egymásra. Ilyenkor össze-vissza dobálóztok olyan szavakkal, mint: vallás, hit, egyház stb...
Sokszor hibásan használjátok őket. Csak észrevételezek. De, hogy közeledjünk egymáshoz: olvassátok el azt a bizonyos színvonaltalan oldalt, mert igaza van. Láttad már Istent? Bebizonyította már valaki a létét?...
Ha igen, szerencsés vagy, mi nem, nagy cucc.
Örülj neki.
Az emberi elme sok mindenre képes. Vhol még írtam is egy cikkről, amelyben arról is szó esik, hogy az emberbe bele van kódolva az "istenélmény". Már régen volt, vmiért mintha észre se vették volna az emberek, miért van ez? Mert az ember egy vitában nem nagyon figyel a külvilágra. Ettől eltekintve a vita nagyonis érdekes és építő jellegű, "a rendszer több, mint részeinek összessége".
Egyre csak okosodom, de ezt már sokszor mondtam. Éljen a tudomány, hisz materialista vagyok.
Vki beidézett ide egy zsinati határozatot, érdekes. Egyetértek a határozattal, és mint szintén régen írtam, egyes papok is, ha a többi nem is.