Twin Peaks
  • Bokafix2
    #275
    Az új részek teljesen azt a színvonalat hozzák amit a régi évadok... Lynch gyakorlatilag semmit nem változtatott. Nagy kedvenceim például az olyan részek, ahol egyetlen snittet amit más filmek/sorozatok megoldanak 10 másodpercben, azt Lynch 10 percig húzza. :D

    Sokszor direkt nyújtja el, míg a szituáció már röhejessé válik... egyedül Bob-ot és a Törpét hiányolom az új részekből. Egyetlen részben mutatták Bob-ot egyetlen pillanatra, amikor a születését mutatja be az epizód, de új feltűnése eddig egyszer sem volt, hanem csak 1-2 nosztalgia bevágás a régi részekből.

    Kérdés, hogy Lynch hogyan oldaná meg a szerepeltetését, hiszen a karaktert játszó Frank Silva már több mint 20 éve elhunyt. Nála jobb Bob-ot meg nemigen fog találni.
    Michael J. Anderson sem biztos hogy fog vállalni szereplést az új évadban, mivel már jóval elmúlt 60. Azonkívül ő nem öregedhet mert természetfeletti, bár ezt vizuális effektekkel már meg tudják oldani. Egyszóval sok még a kérdés. A Twin Peaks-ben meg a történet nem igazán lényeg, mert elsősorban a borzongásra és a bizarr szituációkra épít, azonkívül nem magyaráz meg semmit: amire rájösz rájösz, amire nem, arra nem.