• Epikurosz
    Komolyra fordítva a szót:
    Végre kukacosnak köszönhetően megint megértettem, hogy mi a különbség a mitokondriális DNS, és a sejtmag DNS között. Mer' régen, amikor olvastam erről az ÉT-ben akkor is értettem, de azóta elfelejtettem. Nekem újra meg kell érteni a dolgokat, na.
    Akkor most mondom a lényeget, oké?
    Van egy szogáltató, itt Magyarországon is, amely vállalja a férfi petesejt lefagyasztását. Krio... akármi Kft.
    Nekem már megfordult a fejemben, hogy lefagyasztassam velük a petesejem, pottom 70.000 forintért. Csak egy dolog tart vissza, nehogy ez is egy szélhámos kft. legyen, amely felveszi a pénzt, aztán egyszer csak eltűnnek mint szamár a ködben. Valahogy úgy, mint egyes másik kft.-k, amelyek öregektől vették fel a sok pénzt szociális otthonra, majd eltűntek a pénzzel, a nyugdíjasok meg...
    Az egyetlen, amely ezen a téren megbízható lenne, talán az állam, vagy olyan jónevű biztosító, mint a Lloyd's, vagy valamelyik svájci bank...
    Mer' engem tényleg érdekelne, hogy valahogy halhatatlanná tegyem magam, vagy legalábbis elkerülendő a mamutok sorsát, reménykedve a majdani klónozásban, de ehhez partner kellene.
    Most viszont, hogy megtudtam kukacostól a mitokondriális DNS-sel kapcsolatos igazságot, elbizonytalanodtam, mert a petesejt akkor nem is az igazi, ivarsejtem meg nincs nekem. Mitévő legyek?