Meddig lehet elmenni?
  • mrzed001
    #217
    Ez egy nagyon jó kérdés, lényegében nyerni úgysem tudsz, hiszen mire kiérnek a yardról addigra leveszi a hangerőt. Ja, és persze hangerőt mérnek, nem rezonanciát, tehát megeshet hogy a szomszéd basszusa szó szerint mintha verné a fejed, de hangerőre az nem elég.

    Viszont amit tehetsz:
    - brutalitás, fenyegetés (az ostobák ellen persze semmit sem ér, sztem ezen már túl vagy ;) )
    - retaliation - visszavágás: hajnal 2-kor te kezded el verni őrülten a falat, basszus ezerrel, felcsengeted többször .... aki fáradt nem fog zajongani ... ha pofázik: its payback time
    - ha felújítanak, vagy valami rendszeres zajjal járó dolgot csinálnak, akkor bírósági ügyet csinálhatsz belőle kártérítéssel, és az illetőre kötelező bírósági csendbetartási rendelettel (amit ha megszeg, nos igencsak szarul jár). Itt példának mindig a Juszt által bemutatott eset jut eszembe, ahol egy focipályát tudott bezáratni egy ipse, mert az az út túloldalán volt, és zavarta a nyugalmát (nyugalom zavarása = birtokháborítás !!!)

    Nos ennyi, nekem a 2. fázisnál tovább eddig nem kellett mennem. Általában mindenki csak addig egobuzi basszusbömböltető, amíg csak elköveti a csendháborítást, de ha a szenvedő alanya is lesz, nos egy kissé magábanéz

    Ja, és még egy precedens értékű ügy jut eszembe amcsiból (ami persze EU-ban nem releváns, bár akár...) szóval egy ipse nem tudott aludni, mert a háza előtt hagyott egyik kocsi riasztója egész éjjel bömbölt. A zsaruk le se sz.rták a bejelentést, ezért lement egy baseball ütővel, beverte az ablakokat, kinyitotta a motorháztetőt, és addig tépte a kábeleket, amíg el nem kussolt a gép. A bíróság természetesen felmentette vandalizmus bűne alól, sőt kártérítést ítélt meg számára.
    Szóval egy biztosítékszekrény leamortizálás lehet itt is megúszható ?