Meddig lehet elmenni?
  • Bandew
    Egyáltalán nem vagyok kimerült. Te vagy az aki lefáraszt és látom megint kezded. Minden amit leírtál ide, marhaság! Te nem tudod mi az az igazságtétel. Te a hangoskódót nevezed meg gyiolkosnak, nem pedig a hiba elkövetőjét (persze ő sem gyilkos, csupán balesetet idézett elő, ami emberéletet követelt, nyílván nem szánt szándékkal, de a te szótáradban az már felér egy emberiség elleni tettel is)

"NODE MIÉRT NEM TUDTA ELÉG GYORSAN??"
    Mert figyelmetlen volt! Pont! És nem azért mert nem tudott rendesen aludni, hanem mert b@lfasz. Itt nincs egyenlőségjel, meg más matematikai jelek. Itt nem arról van szó, hogy már nem képes odafigyelni. Itt csak pár órányi alvásproblémáról van szó. Az pedig nem elég ahhoz, hogy valaki minden erejét összeszedve se legyen képes figyelni.Ameddig az emberben van annyi erő, hogy figyelni tudjon, addig nem a hangoskodó a hibás, értsd meg!

És nem, ma nem voltam rákényszerülve a vezetésre. Mamámmal találkoztam, ha akarom lefújom.

A viccben sem a fickó lelkén szárad az emberek halála, ez gondolom nyílvánvaló.

Na de komolyan az a 8 pont...
    Hihetetlen, hogy te ezt komolyan is gondolod. De komolyan!