Meddig lehet elmenni?
  • Bandew
    #197
    Rendes kemény buli volt, 5-ös a te érdekes listádon, ha tudni akarod. Szimpla diákmelót nyomok, ami bár nem felelősségteljes, de baromi fárasztó és veszélyes, mert nagy gépek mellett dolgozok. Amúgy most már állj le. Nem értem miért olyan nehéz felfogni, hogy TE vagy az, aki hülyén áll a dolgokhoz. Akkora baromságokat írtál, hogy már szinte fizikailag fájt. Senki nincs az általam ismert emberek között, aki így látná a dolgokat, ahogy te. Még hogy életeket oltunk ki...
    Amúgy meg mit húzod tovább a dolgokat. Elmondtam, hogy mi a helyzet a életemben, hogy albit kell fizetni (ha valami, akkor ez felelősségteljes dolog), erre te tovább nyomod a baromságaidat, hogy "de nem is olyan a melód".

    #196
    Fáradtság=figyelmetlenség
    Oké elfogadom. Tudod kiknél? Akik nem felelősségteljesek! Ez így van ne is nyomd tovább a baromságaidat, mert vedd már észre öreg, hogy TE vagy a gigalol nem pedig én! Itt nyomod a marhaságaidat, már baromi régóta én meg vagyok akkora barom, hogy válaszoljak is rá. Éjjel is 5 órát aludtam ilyen fárasztó napok után és épp most értem haza, miután levezettem 120 km-t.
    Nem értem mi kell még neked. Ha valaki figyelmetlen az a saját hibája!!! Ez így működik, nem kell belemagyarázni semmit, hogy más hibája. Ez süket duma. Ha kinyírsz valakit autóval, mert figyelmetlen voltál, nem a bulizókat vágják sittre. A fáradt ember nem egyenlő a figyelmetlenséggel, legfeljebb könyebben az uralma alá kerül. Ha 100%-osan fitt vagy, akkor is elbambulhatsz, csak ha fáradt vagy könyebben megy, ennyi. Erre oda kell figyelni, megy ez minden embernek, csak tisztában kell lenni azzal mit csinálunk. Egy buli nem okoz olyan fokú fáradtságot, ami veszélyes! Én értem te mit akarsz magyarázni, csak azt nem fogod fel, hogy én itt egyéjszakás bulikról beszélek, nem pedig mindennapos, egy hónapon át tartó randalírról. Az már kikészíti az embert, az tényleg kínzás. De ha valaki mondjuk havonta, vagy akár hétvégente bulit csinál, az nem okoz semmi rosszat! Kényelmetlen, de el lehet viselni. Ez a tolerancia, ami asszem egy igen fontos emberi tulajdonság. Sajnálom, hogy ez benned nincs meg, az ilyen emberek hamar bekattannak, mert nem mindig az van amit ők akarnak.
    Az meg, hogy te itt perelgetni akarsz, ne haragudj, de nagyon szánalmas. Kb felér egy "megmondalak anyukámnak!" szintü húzással.