Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-


WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-




WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

  • msnforever2
    #13280
    Abban igazad van, hogy valami miatt felfigyeltek rájuk és utána vették őket elő, és nem a privát üzenetek miatt. De ha a házukban házkutatást tartanak, akkor gondolod majd a facebookos privát üzeneteket nem nézik át?

    Ez a kapacitás dolog amit sokszor hallok jó nagy marhaság. Talán 30 évvel igaz lehetett volna, de akkor nem is volt ennyire elterjedt az internet azért nem volt probléma.
    Nézzél meg pár statisztikát, hogy pl. csak youtubera másodpercenként hány óra full HD videót töltenek fel. Az a sok szar hova fér el? És nem törlik őket pár hónap után, ha 7 éve töltöttél fel valamit akkor az is megvan. Max. akkor törölnek ha jogi vagy etikai vagy ilyesmi probléma lép fel.

    Majd gondolod pont a telefonbeszélgetéseket nem tudják rögzíteni a rendőrállamok? Sajnálják rá a pénzt? Mert ez csak pénz kérdése, és nem sok pénzről van szó. A hang kevés helyet foglal, főleg a tömörített beszédhang. Az üzenetekről meg ne is beszéljünk.

    Azt hiszed az IP nem számít? Gondolom a browser fingerprintingről sem hallottál. Vagy lehet hogy minden egyes weboldalt külön virtuális gépről nézel Qubes-Whonix alól úgy h semmi infómorzsa ne utaljon arra, hogy te ugyanaz a személy vagy. Erről lenne szó?
    Tudod te egyáltalán hogy működik a PRISM? Tisztában vagy az alapvető működési módjával?
    Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.07.18. 12:58:53