az nekem is tiszta, de ld. intelt: nekik nincs integrált memvezérlőjük, mégis kellett socketváltás a ddr2-re ... szvsz nem véletlen még az asrock és egyéb buherátor lapgyártók sem hoztak ki s478as ddr2 lapot ... ez az egy kombó nem ment nekik sem :)
amugy sem sok értelme van lapot cserélni, ha a legfontosabb tényező: a processzor nem változik ... szal, mit érnél a dd2vel, ha a procid ugyanaz maradna? nem érné meg a csere, még ha gyorsabb is lenne a ddr2 valamennyivel, a ráforditott összeget nem érné meg...
Aspirin: nemtom honnan jönnek neked ezek, h milyen VGA mellett jobb az axp vs a64 ... én még olyan tesztet nem láttam, ahol az axp jobb volt mint az a64 - játékokban (de más alatt se nagyon).
Az L2 cache érveid sem jók: ld. A64 1M cache vs. Sempron 128k cache ... nincs 10% különbség a nyolcszoros méret javára sem... akkor minek ??? Ennek a trá**a netburst mellett van max értelme, de meg is nézheted a fogyasztási adatokat ... az l2 cache nem csak van, hanem melexik, drágít és fogyaszt is!