Szőke Kóla
  • winnie
    #47
    A Beleznay Endrécskéről meg csak anyit, hogy ha valaki "jó humorista" az nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó szinész is!

    kíváncsi vagyok, hogy hány darabban láttad játszani. igen. színházban.

    Gálvölygyinek meg saját show-ja van és emelett még abban a szar heti7-esben is nyomják!

    1. ha szar a heti hetes, akkor miért nézed? nem kötelező, gondolom.

    2. egy dolog, hogy te a kereskedelmi tévék gyermeke vagy, ahogy látom (heti hetesre, showra meg csízre (az meg mi?) hivatkozol - amit ott látsz az nem biztos, hogy a valóság. az ottani műsorokat az azt nézőknek szánják. ha nem te vagy a gálvölgyi show célközönsége - ne bánkódj.

    kíváncsi vagyok, hogy ha megnézted gálvölgyit mondjuk arthur miller alkujában, akkor vajon hogy vélekedsz róla? (ha nem vagy pesti, akkor nemrég volt színházi közvetítés vele - az m2-őn. az megvolt?:)

    el lehetne vonatkoztatni a kereskedlmi médiától - mint ahogy a színészek többsége sem filmekben játszik. létezik egy olyan szórakozási/művelődési forma is, hogy SZÍNHÁZ. ja. hogy oda már nem járnak a kertévék rajongói annyira? lehet. de rég rossz, ha valaki kereskedelmi tévés és filmes fellépésekből ítélik meg, hogy valaki jó színész-e (és ezzekl nem mondom azt, hogy x vagy y jó - csak azt, hogy felejtsük el egy pillanatra a tv2-őt és az rtl-t:)