Szőke Kóla
  • winnie
    #29
    nem tudom, de én a helyedben nem hagynám, hogy mások irányítsanak. jobb a szabad akarat. csak azért, mert egy rendező egy olyan embert tesz a filmjébe, akit nem szeretek, attól még meg lehet nézni a filmet. ne döntsenek mások helyetted. (ha egy film érdekel, akkor én döntöm el, hogy megnézem-e. attól sem fogok megnézni egy filmet, ami nem érdekel, mert kedvenc színészem játszik bennem - nem mintha lenne:)

    mondjuk fura, mert én nem nagyon ismeres ezt a majoros pétert, de az meglep, hogy ennyien utálnak egy zenészt. (viszont legalább érthető, hogy miért volt olyan sikeres a való világ c. valóságshow, amiben szerepelt.)

    valahol fura, hogy a média ennyire tudja irányítani az emberek jó részét. megmutat egy embert és akkor sokan elkezdik szeretni, sokan meg "fúj, de rossz ember, nem szeretem" - ez valahol óvoda, nem? miért érdekeljen engem egy híres ember? pláne, miért kéne szeretnem vagy utálnom csak azért, mert a tévében látom az arcukat? ott van a többi 9millió párszázezer - ők is hidegen hagynak.