Equator-i utcazenészek - milyen a zenéjük?
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Az elmúlt években már fel-feltűntek Budapest közterületein az equator-i zenészekből álló formációk. Az idén már minden nap kint vannak a forgalmas tereken és jómagam legalább három "együttest" tudtam megkülönböztetni.

Talán koromnál fogva már kezdek kinőni a rock, techno, hipp-hopp és egyéb nyomulós zenék világából és egyre jobban érekelnek többek között az ilyen autentikus zenék...

Amikor olyan helyen járok ahol ők zenélnek, biztosan megállok legalább tíz percre, annyira jól csinálják. A pánsíppal és egyéb fúvós hangszerekkel rendkívül jól bánnak.

Az előadás alatt természetesen szívesen fogadnak adományokat is és CD-t is lehet náluk vásárolni viszonylag kedvező áron.

Azt szeretném megtudni, hogy van-e valaki aki vásárolt már náluk CD-t és, hogy meg van-e vele elégedve? Mennyire tudja a lemez visszaadni az élő zene varázsát? Egyáltalán: a lemezen az utcán játszó zenészek felvételei vannak, vagy csak valami hasonló? A sok lemezből ki melyiket ajánlja? Melyik a legjobb (mert ahogy láttam eddig, ha valaki valamelyiket megfogja, akkor arra mondják, hogy "best")?

Az sem lenne utolsó ha ezek a zenék .mp3 formátumban is hozzáférhetők lennének, de ezzel a mondatommal nem akartam véletlenül sem a törvénytelen zenéhez-jutás látszatát sem kelteni.

Bocsánat az új topic-ért, de ezzel kapcsolatban nem, találtam megfelelőt...

Köszi a türelmet és a hozzászólásokat!