• Tinman #24
    Turmoil: Az első mondatod nagyon tetszett... egyetértek :-)

    OFF:
    Amúgy a Katrinával kapcsolatban:
    1. 12456 alkalommal ha nem többször :-) szólították már fel a "lavorban" élőket, hogy veszélyes helyen élnek próbáljanak a tengertől távolabb lakni. Mivel az ott élők elég szegények ezért nem igazán érdekelte őket a dolog.
    2. 12456 alkalommal ha nem többször :-) sugároztak az ottani TV csatornákon olyan tudományos elemzéseket melyek kimutatták, hogy nagyjából 140-150 évente New Orleans egy kis része súlyos hurrikáncsapásban részesül és nagy eséllyel egy kis részt főleg a nevezetes "lavort" ellepi a víz.
    Wháccáp nigga' - nem néz ilyesmit max pornót, de ha látta volna sem érdekelte nagyon. Az okosabbja persze elköltözött.
    3.A kormány lassú reakciója a katasztrófára sokak szerint egy kissé direk volt késleltetve... ez mögé mindenki azt lát amit akar.

    Torrnádóból sokkal több pusztít... volt már olyan nap, hogy egyszerre 50-60. Hurrikán azért -szerencsére- 10 alatt/év.

    ON:

    Valamilyen tervet pedig érdemes kidolgozni, mert a felkészületlenségnél nincs rosszabb.
    Gondoljatok bele, hogy mi van akkor ha elszabadul a pokol, mert valami ostoba szekta, katonai team úgy gondolja, hogy az Alienek csak rosszak lehetnek és a békés delegációjukra "atomot nekik" lesz a válasz.
    Erre is kell egy megoldás. Ahogy arra is, hogy a világgazdaság ne törjön ketté, ha az idegenek első számú ajándéka egy liter vízzel működő 300 lovas motor lesz :-D
    Szóval szvsz ennek a tervnek igenis van értelme, bár hogy Clinton mit keres ott azt nem tudom. Csak nehogy orális szexre kényszerítse szegény "zufókokat"

    Elképzelem ahogy a csáp-ali és csáp-eti mint fajuk jeles képviselője a Földre érkezik és Gorbi hozzászólása alapján először jó kis gatyaszaggató Vodkával kínálná őket, Clinton ötlete alapján pedig Monica előadná nekik a "szeress térdelve" című (sz)operából egy darabot :-D