• gyozo
    #146
    "A professzor szerint arról bizonyosságot szerezni hogy nem vagyunk egyedül, olyan erejű lenne mint Kopernikusz felfedezése, mely szerint nem mi vagyunk a világegyetem középpontja, azaz alapjaiban változtatná meg világnézetünket, felfogásához nem is egy generációra lenne szükség."

    Ez egész egyszerűen egy baromság. Vajon miért terjedt el tudományos körökben ez az ostoba tévhit??

    A példának felhozott történelmi helyzetben az emberek többsége nem tudott írni, olvasni és számolni is csak annyira, ahány úja volt. Kopernikusz elméletét pedig nem az átlag ember nem tudta elfogadni, hanem az egyház NEM AKARTA elfogadni, ami nem kis különbség.

    Egyszerűen a könyökömön jön ki, hogy valaki kitalálta ezt a baromságot, miszerint az emerek ezt nem tudják elfogadni és nehogy sokkott kapjanak, ha kiderül valami és azóta mindenki ezt ismételgeti, mint egy magakadt lemezjátszó. Ez marhaság.

    Minden nap legalább egy hírt lehet itt olvasni, ami alajaiban rengeti meg a tudományt. Vannak ettől álmatlan éjszakái bárkinek is? A fél emberiség már most hisz földönkívüliekben, a tudományos élet pedig minden alkalommal leszögezi, hogy egyszerű matematikai tény, hogy nem vagyunk egyedül.

    Emberek ébredjünk már fel! Pár dolog, amitől az emeberiség már nem esett pánikba:
    -A föld nem lapos
    -Nem vagyunk az univerzum közepe
    -Az emberi testben belső szervek találhatóak
    -Az emberi tesben van vérkeringés
    -A személygépkocsi ló nélkül is működik
    -A puskapor robban
    -A világűrbe ki lehet jutni
    -A hold nem sajtból van
    -A vasúti szerelvény mehet 20km/h sebességnél gyorsabban is
    -Nincs természetfeletti démon a hanghatárnál
    -Nincsenek meztelen felsőtestű szirének (sajnos)...
    .
    .
    .