• Equ
    #52
    "vagy is fizetős brózer egyszerűen meg sem tud élni!!!!"

    Bruhaha... Éppen a linux (firefox stb, azaz opensource) az aki megölte az összes fizetős vetélytársat (pl beos, novell stb)! Éppen a linux és az open source miatt van ma ott az IT, hogy szinte semmilyen olyan termék nem eladható aminek van open source alternatívája, mert az azonnal megöli. A kivétel ez alól a legnagyobb mamutvállalatok mint a ms, adobe és társai, akik dollármilliárdos fejlesztési költséggel ki tudnak fejleszteni olyan termékeket amelyek bár jó drágák, de nagyságrendekkel jobbak az ingyenes társaiknál, ezért el lehet adni őket. A kissebb fejlesztőket kinyirja az open source. (nem kell az open source bullshit, mert supportból nem lehet megélni, csak szintén mammutvállalatoknak)

    "Ergó verseny, kreativitás és fejlődés egy szálse ebben a szegmensben."

    Lehet köszönni a nyilt forrásnak ill. mivel az önmagában sosem jutott volna ide, a mögé állt élősködő cégeknek mint pl. az összes hirdetésében ms oprendszert ajánló ibm-nek, akik nyomják a nyilt forrásba a pénzt, mert tudják, hogy esélyük sincsen jobban fejleszteni, inkább beállnak egy ideológia és ingyenmunkások mögé. (közben pedig kaszálnak a ms rendszereken, de azért beszedik a linuxosokról is a jattot, zsebpénznek az is jó alapon)

    "Pl feldarabolni."

    És mi is lesz akkor? Az win, office, server részleg vígan eltartja magát függetlenül is, a home (xbox), research, crm pedig vagy elbukik vagy lehet venni 5x áron a termékeket. Mennyivel szebb lenne a világ...

    "Ezzel elég széles néptömegek fejében kezdene forogni pl a Lin, vagy bármely más OS használata!"

    Elég nagy szarban vannak akkor, ha már a linuxosok szerint is csak így van esélyük... (persze már az ötlet is abszurd, hogy ms-t kötelezzék, hogy az emberek ne kövessenek el jogsértés épp az ms ellen, főleg, hogy más igy is sokan unják a serial-t, aktiválást, hardverhez kötést stb)