Sajnos nem nyert. A plusszok nélküli windóz nem lenne olcsóbb (illetve az, mert ezt is elérték a bizottságok meg mittoménmik), hiszen a mediaplayer és a messenger ingyér van. Tőthető az M$ weblapjáról.
Amúgy magyarázza már el nekem valaki, hogy miért kényszerítésnek (bocs) hívják, amit M$ csinál! Írtak egy oprét, ami jól elterjedt. Adnak vele ingyér pár cuccot, ami nem teljesen opre-rész. Erre a konkurencia azt mondja, hogy kihasználja az oprendszere elterjedtségét arra, hogy más (mégegyszer: ingyenes) programját is terjessze. De hát miért? Ott van az ő (konkurencia) cucca is, fent van a weben a reklámja. Mindenki, akit érdekel, tud róla. Le tudja tölteni, vagy ha úgy dönt, hogy megéri neki a plussz pénz, akkor megveheti. Aki meg nem tudja, hogy létezik más lehetőség is, mint amit az M$ elterjesztett, az nem is keres más lehetőséget, tehát nem is fogja tudni; nem is veszi meg. Nem hiszem, hogy ezt tisztán sikerült megfogalmazni... bocs.
Szóval M$ fejére koppintottak, mert ingyen ad néhány programot (amik nem is annyira jóak, hiszen pl. mediaplayerben még mindig nem szóköz a pause, és nem lehet a kurzorgombokkal tekerni).
De tudok jobbat! Én is gonosz leszek! Úgyis készülőben van a saját médiaplayer progim, amit ha készen lesz, felpakolok netre, ingyér lehet tőteni. Aztán feljelentem én is M$-t, mert nem az enyémet töltik a népek. Vissza komolyra: Ha csak a mediaplayer nélküli windóz lenne mindenütt, nekem (és tuti sok más emberkének is) rajta lenne a gépemen a player is, mert ingyér tölthető, és miért ne legyen.