A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• zserrbo
    Helló mindenkinek!

Régen volt már, mikor megjelent a Starcraft és később a Brood war. több problémám is van a játékkal.
    Mondom sorjában:

Nem tudom nem-e sérült meg a Starcraftom, mivel már 6 éve van ugyanazon a lemezen. Nem karcolt a lemez. Meg tudná adni valaki, hogy honnan tölthetném le a Starcraftot és a Brood wart? Ne SMS-es warez oldal legyen.

Az lehetséges, hogy nekem a cd-n az alap Starcraft és Brood war egybe van? Úgy értem, ha feltelepítem a játékot van egy Starcraft.exe és egy Brod.exe, de mindkettővel a játék elindítása után a Brood war képenyője indúl.

Nem megy fel a legújabb 1.14-es patch. A patch futtatásakor kiírja: This patch cannot be applied because it is for a different version of the game. És még írja, hogy az én Starcraft.exe fájlom 1.0.4.1.-es verziójú. Úgy tudom ez nem csak nálam baj. A googleben rákeresve a verzióra találtam oldalakat, ahol ezzel foglalkoznak, de sajnos sem oroszul, sem németül nem tudok annyira, hogy elolvassam. Mit tegyek?

Előre is köszönöm, remélem tud valaki segíteni.