Szóval szted kisebb csomagok forgalomkorlátosak lesznek ?
Hát lehet, mindenesetre én lebeszélnék minden szolgáltatót a forgalomkorlát meglépéséről. pölö chello-val nem értek egyet, hogy az a fair use, ha én a hónap 720 órájából csak 37-en használhatom fullra a szolgáltatást (<2 nap)
A videotelefonálást már annakidelyén 128K-n is nyomattuk, sőt néha 2-3 fős konferenciát is, szóval az 512 erre már apszoláte megfelelő.
Itt inkább azt hiányolom, hogy nem indítanak egy videotelefon szolgáltatást video mailboxal... (T-elekótya mintha akart volna ilyet) ... szolgáltatáshoz ajándék webkamera, meg ilyesmi amivel be lehetne indítani az egészet.
A VoD-ban az a durva, hogy ahhoz ez a sávszél is bőven sok, hiszen az a lényege hogy reggel beállítod, hogy este mit akarsz megnézni (addig meg van ideje leszedni). Lényegében a torrentezők szokását koppintották vele :))
Van a streamelés, az online tvzés, ami viszont tényleg sávszélfüggő. Erre már épp elég jók a mai sávszélek (dühös is vagyok, amiért AXN-t csak a T-onopoly egyes előfizetői élvezhetik, szerencsétlen chello-sok meg még azt sem)
Viszont pozitív hír volt az egyik cikkben, hogy multimédia központ P2P támogatással, azaz végre hál isten elkezdődött a tényleges VoD, a torrentes sorozatok legalizálása :))) Ennek, azaz a legalizálásnak valószínűleg lehet egy jelentős előfizetőszám növelő hatása