Nos, ahogy nézem a max tervezett otthoni termékük ami letöltésben übereli a chello+t, (node feltöltésben már elmarad mögötte), az összes többi bőven az ADSL sebességen van.
Egyébként ezért nem értettem én, hogy mi a faxért ADSL2znek itten, amikor lényegében épphogycsak átlépik az ADLS határait egy csomaggal (ami talán aranyáron a nyáron :) várható).
Az más, hogy az üzletiben már értelmes tényleg ADSL2-es sebességek szerepelnek (bár az az up, az valahogy ott már nagyon picinek látszik)
Na mindegy. Kíváncsi leszek az árakra (amiket azért már így láttatlanban is meg tudunk sztem saccolni), szóval nem várom a robbanásszerű és villámgyors elterjedését.
Hozzágondolva, hogy a magyar piac épp internet terén mennyire árérzékeny (inkább a gyengébbet, ha 2000-el olcsóbb) nem hiszem, hogy komolyabb árcsökkentésre ösztökélné bármelyik nagy szolgáltatót.
Úgy mellesleg meg ha növeli szeretné valaki a netezők számát (jelentősen), akkor növelni kellene a legális elérhető dolgokat (VoD, Stream, letöltés, ekormányzat ...), mert az illegalitásban élők nagyrészének már sztem van netje :))