• rigidus
    Nekem oktober elejetol van inhuvely gyulladas az osszes ujjamba, a csukloimba, konyek es mindket vallamba. Elmentem a haziorvosomhoz, aki "beutalt" a szakrendelesre, ahonnet kuldik majd a levelet, hogy mikor mehtek szakvizsgalatra. Ez volt ket honapja. Azota is a levelet varom, ami az orvosom szerint akar 12-13 het lehet meg.

Kozbe elmentem nehanyszor az ugyeletre, legtobbszor ejszaka, amikor mar napok ota nem tudtam rendesen aludni a fajdalomtol. Termeszetesen meg se vizsgaltak, csak kaptam egy doboz fajdalomcsillapitot, csak huzzak a francba. Se antibiotikum, semmi.

A haziorvosom nem mert felirni antibiotikumot, hatha allergias vagyok ra. (az mar mas teszta, hogy antibiotikumokon nottem fel, mint akarmelyik magyar) Egyebkent o a 4. vagy 5. orvos aki latott azota.

Most mindenfele hazi maszlagokat csinalok, bar nem tudom, hogy attol-e, de lassan gyogyulok. Ha letelik az a 12-13 het es vegre meglatogathatom a szakrendelest, talan mar meg is gyogyulok.

Amugy az iment az angol egeszsegugyi ellatasba pillanthattatok bele.

Valoszinu, hogy nem en vagyok az egyetlen, aki inhuvelygyulladassal sorbaall es messze lesz@rjak az orvosok, barki akit kerdezek az itteniek kozul, mindenki egyontetuen azt mondja, hogy itt ez teljesen normalis dolog. Ha a jarobetegeket igy lesz@rjak, vajon mennyi joga lehet azoknak aki komaba vannak, vagy netan agyhalottak? (angol viszonylatba)