• floatr
    Az van b+, hogy ott ülünk a 3 év 5éves gyerekeimmel a Wallace-on, és előtte jól beharangozzák h infuckingcredible chicken, mire a két gyerek totál rákattan a témára. Otthon még lát pár előzetest, és én meg jóhiszeműen aszondom, hogy jóvan kiccsitriket elviszi az a jófej apjuk erre a mesére, mer egyébként vagyok énis olyan infantilis h még tán nem alszom el rajta.
    Aztán olvasom az iméntieket, és qvára fel van bszva az agyam, hogy megint itt van egy szánalmasan hollywoodi valdizni mese, mert a kiégett pöcsű producerek azt még nem lőtték el a 3éves korosztálynak, hogy psychodelic aláfestéssel élveboncolja a texasi láncfűrészes vadász vérpatak közepette az élőhalott farkast, miközben Piroska gothic élvezetek közepette kéjesen sikongva alien módjára bújik ki a belsőségek közül.
    Szerintem állati nagy gáz ha már csak ilyen fasszágokat képesek mesének titulálni! Ez van b+, egy ekkora gyerek még rohadtul fél az efféle psycho effektektől, miközben én meg jókat röhögök rajta, és a pixeleket számolom.
    A spongyán könnyes szemmel vihogtak, de ezt nem fogják megnézni, mint ahogy a herepottert sem.